ΥΛΙΚΑ
·
1 πακέτο τορτελίνια με τυρί (250g)
·
1 συσκευασία κρέμα γάλακτος (200ml)
·
7 φέτες μπέικον κομμένα σε κύβους
·
2 φέτες πάριζα κομμένες σε κυβάκια
·
5-6 φρέσκα μανιτάρια κομένα σε φέτες
·
1 φλ. Τσαγιού φρέσκο γάλα
·
1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
·
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1) Βράζουμε τα τορτελίνια, ακολουθώντας τα
βήματα που αναγράφονται στη συσκευασία και τα σουρώνουμε.
2) Σε ένα μεγάλο τηγάνι, σε μέτρια προς δυνατή
φωτιά, βάζουμε τα μανιτάρια να μαλακώσουν. Δεν χρειάζεται να βάλουμε λάδι, αρκεί το τηγάνι μας να είναι αντικολλητικό.
3) Ρίχνουμε το βούτυρο και απλώνουμε σε όλη
την επιφάνεια του τηγανιού και έπειτα ρίχνουμε και το μπέικον. Ανακατεύουμε ανά
διαστήματα.
4) Όταν ροδίσει το μπέικον, χαμηλώνουμε τη
φωτιά στο μισό περίπου, ρίχνουμε κατά σειρά την πάριζα, την κρέμα γάλακτος και
το γάλα και περιμένουμε έως ότου η κρέμα γάλακτος πάρει μία βράση. Βάζουμε όσο
πιπέρι επιθυμούμε.
Το δοκίμασα,πραγματικά τέλειο!!!Μπράβο!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυχαριστώ πολυ για το σχόλιο! Το εκτιμώ ιδιαίτερα!
Διαγραφή