ΣΠΑΓΓΕΤΙ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ



Σε αυτή τη συνταγή, σας προτείνουμε μια κόκκινη σάλτσα με πιπεριά φλωρίνης και μανιτάρια για τα ζυμαρικά σας! Το αποτέλεσμα είναι καθόλα υγιεινό και γευστικό, η προετοιμασία του γρήγορη κι απλή και το κόστος του αμελητέο.


Πάμε να δούμε τι θα χρειαστούμε για τη σάλτσα μας!




ΥΛΙΚΑ

·         250 γρ σάλτσα ντομάτας

·         1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο

·         1 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε λωρίδες

·         1 κονσέρβα μανιτάρια (ή 6-8 φρέσκα μεσαίου μεγέθους)

·         Ελαιόλαδο

·         1 κ.γ κέτσαπ (ή 1κ.γ. ζάχαρη)

·         Αλάτι, πιπέρι

ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ

1)      Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.

2)      Σε ένα βαθύ κατσαρολάκι βάζουμε τόσο λάδι όσο να καλυφθεί ο πάτος και ανάβουμε το μάτι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.

3)      Ρίχνουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί και μετά από λίγο την πιπεριά φλωρίνης και τα μανιτάρια.

4)      Όταν η πιπεριά μαλακώσει και τα μανιτάρια έχουν απορροφήσει αρκετά από τα υγρά τους, προσθέτουμε την σάλτσα ντομάτας, την κέτσαπ (ή τη ζάχαρη) και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση, κατεβάζοντας παράλληλα τη φωτιά στο μισό.

5)      Αφήνουμε τη σάλτσα να μαγειρευτεί για 10 λεπτά, έχοντας κλειστό το καπάκι της κατσαρόλας.

Η σάλτσα μας είναι έτοιμη και μπορούμε να σερβίρουμε τα ζυμαρικά μας

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!

                                               


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο μού είναι απαραίτητο για τη βελτίωση του site. Θα χαρώ να διαβάσω τις γνώμες, προτάσεις και παρατηρήσεις σας για τις συνταγές μου!