ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ


Σε αυτή την συνταγή, σας προτείνουμε απίθανα σοκολατάκια με αμύγδαλο και κράνμπερι. Η παρασκευή τους είναι εξαιρετικά απλή, καθόλου κοστοβόρα και-πρωτίστως-το αποτέλεσμά της είναι απλά μοναδικό. Τι θα λέγατε, λοιπόν, να αφιερώνατε 10 λεπτάκια από τον χρόνο σας ώστε να φτιάξετε τα δικά σας, πεντανόστιμα σοκολατάκια, τα οποία θα γίνουν ανάρπαστα σε χρόνο μηδέν;


 


Ας δούμε, πρώτα, τι θα χρειαστούμε για τη συνταγή αυτή!

Υλικά (35-40 σοκολατάκια)


·       250 g κουβερτούρα

·       250 g αμύγδαλα

·       150 g κράνμπερι

ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ;

1.     Βράζουμε νερό σε μία κατσαρόλα κι έπειτα τοποθετούμε από πάνω ένα μεταλλικό δοχείο, δημιουργώντας έτσι το δικό μας μπεν-μαρί.

2.     Σπάμε την κουβερτούρα σε μικρότερα κομμάτια και την βάζουμε στο δοχείο να λιώσει, ανακατεύοντας καλά. Όταν είναι έτοιμη, ρίχνουμε σε αυτή τα αμύγδαλα και τα κράνμπερι, ανακατεύουμε λίγο και αποσύρουμε το μίγμα από τη φωτιά.

3.     Με ένα κουτάλι παίρνουμε ποσότητες από το μίγμα και τις τοποθετούμε σε μία λαδόκολλα. Καλό είναι κάθε κουταλιά να έχει αρκετό περιεχόμενο, ώστε τα σοκολατάκια μας να βγουν ομοιόμορφα.

4.     Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου ώσπου να γίνουν στερεά και μετά τα τοποθετούμε στο ψυγείο.

Μετά από 1-2 ωρίτσες τα σοκολατάκια μας είναι έτοιμα!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάθε σχόλιο μού είναι απαραίτητο για τη βελτίωση του site. Θα χαρώ να διαβάσω τις γνώμες, προτάσεις και παρατηρήσεις σας για τις συνταγές μου!