Μπουκιές κοτόπουλου στην λαδόκολλα έχει σήμερα το μενού. Ζουμερές
και πεντανόστιμες, αποτελούν μια καλή εναλλακτική λύση για το μεσημεριανό σας
γεύμα, με την παρασκευή τους να είναι ιδιαίτερα απλή.
Πάμε να δούμε τι θα χρειαστούμε!
·
3 μονά φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
·
100 ml ελαιόλαδο
·
1 ξερό κρεμμύδι μεγάλο
·
2 κόκκινες ή άλλου χρώματος πιπεριές (ανάλογα με
τη δική σας προτίμηση)
·
2 κ.γ. μουστάρδα
·
Λίγο από το αγαπημένο σας τυρί, τριμμένο
·
1 κ.γ. πάπρικα
·
1 κ.γ. κάρυ
·
Αλάτι, πιπέρι
·
5 λαδόκολλες
ΠΩΣ ΤΙΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ
1)
Κόβουμε σε μπουκιές τα φιλέτα, αφού τα έχουμε
πλύνει και σκουπίσει.
2)
Έπειτα, τις τοποθετούμε σε ένα μεγάλο μπολ και
διαδοχικά προσθέτουμε το λάδι (έχοντας διαλύσει σε αυτό τη μουστάρδα), το
κρεμμύδι κομμένο σε χοντρές φέτες, καθώς
και την πάπρικα με το κάρυ και αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση, ανακατεύοντας.
4)
Στρώνουμε στον πάγκο μας 3 λαδόκολλες και
ρίχνουμε στη μέση το μίγμα μας, προσθέτοντας τις πιπεριές κομμένες σε χοντρές
φέτες και περιχύνοντας με το τυρί.
5)
Τυλίγουμε καλά το μίγμα στις λαδόκολλες,
χρησιμοποιώντας άλλες 2 επιπλέον ώστε να καλυφθεί εντελώς.
6)
Τοποθετούμε σε λαμαρίνα ή σε ταψί το «πακέτο»
μας και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 οC για 45-50’.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο και μπορούμε να το γαρνίρουμε με
σπιτικό πουρέ πατάτας!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Κάθε σχόλιο μού είναι απαραίτητο για τη βελτίωση του site. Θα χαρώ να διαβάσω τις γνώμες, προτάσεις και παρατηρήσεις σας για τις συνταγές μου!